Ara:

Tag: calismiyor

Ara: Arama işlemi Toplam 0.00 Saniye sürmüştür.

  1. T-47 düzgün çalışmıyor

    Başlatan yeni, 07.Mayıs.2022 21:15
    calismiyor, duzgun, t47
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 76
    Son Mesaj : 07.Mayıs.2022 21:17
    Son yazan ageofempires  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Hitman

  2. Hitman 3 nightcrawler mücadelesi çalışmıyor

    Başlatan yeni, 07.Mayıs.2022 19:51
    calismiyor, hitman, mucadelesi, nightcrawler
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 79
    Son Mesaj : 07.Mayıs.2022 19:51
    Son yazan ageofempires  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Hitman

    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 726
    Son Mesaj : 10.Mayıs.2021 22:13
    Son yazan Onur  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    DAEMON Tools

  3. Birdenbire artık hiçbir şey çalışmıyor !!!!

    Başlatan misafir, 10.Mayıs.2021 22:12
    artik, birdenbire, calismiyor, hicbir, sey
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 540
    Son Mesaj : 10.Mayıs.2021 22:12
    Son yazan misafir  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    DAEMON Tools

  4. Kara liste nedeniyle oyun çalışmıyor

    Başlatan misafir, 28.Nisan.2021 23:22
    calismiyor, kara, liste, nedeniyle, oyun
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 505
    Son Mesaj : 28.Nisan.2021 23:22
    Son yazan Onur  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    DAEMON Tools

    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 572
    Son Mesaj : 28.Nisan.2021 21:09
    Son yazan Onur  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    DAEMON Tools

    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 693
    Son Mesaj : 23.Nisan.2021 20:42
    Son yazan Onur  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    DAEMON Tools

  5. DT XP'de çalışmıyor

    Başlatan misafir, 23.Nisan.2021 14:14
    calismiyor, xpde
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 570
    Son Mesaj : 23.Nisan.2021 14:16
    Son yazan Onur  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    DAEMON Tools

  6. gta eflc mause calısmıyor

    Başlatan misafir, 11.Nisan.2021 12:43
    calismiyor, eflc, gta, mause
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 605
    Son Mesaj : 11.Nisan.2021 12:43
    Son yazan misafir  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Oyun Yardım

  7. just cause 2 çalışmıyor

    Başlatan misafir, 09.Nisan.2021 20:07
    calismiyor
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 405
    Son Mesaj : 09.Nisan.2021 20:07
    Son yazan misafir  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Oyun Yardım

  8. Yardım:Worms2 yi yükledim fakat çalışmıyor

    Başlatan misafir, 07.Nisan.2021 19:15
    calismiyor, fakat, yardimworms2, yukledim
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 482
    Son Mesaj : 07.Nisan.2021 19:15
    Son yazan misafir  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Oyun Yardım

  9. Yardım: Pony Friends 2-Mouse Çalışmıyor

    Başlatan misafir, 07.Nisan.2021 17:59
    2mouse, calismiyor, friends, pony, yardim
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 444
    Son Mesaj : 07.Nisan.2021 17:59
    Son yazan misafir  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Oyun Yardım

  10. Yardm:Age of Empires 2 Hileler Çalışmıyor.

    Başlatan misafir, 03.Nisan.2021 21:46
    calismiyor, empires, hileler, yardmage
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 568
    Son Mesaj : 03.Nisan.2021 21:46
    Son yazan misafir  son yazılan Mesajı göster
  11. Spiderman 3 Mause çalışmıyor ! Yardım !

    Başlatan misafir, 03.Nisan.2021 13:23
    calismiyor, mause, spiderman, yardim
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 417
    Son Mesaj : 03.Nisan.2021 13:23
    Son yazan misafir  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Oyun Yardım

    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 438
    Son Mesaj : 03.Nisan.2021 12:34
    Son yazan misafir  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Oyun Yardım

  12. Yardım: Xfire Server Çalışmıyor?

    Başlatan misafir, 03.Nisan.2021 09:18
    calismiyor, server, xfire, yardim
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 454
    Son Mesaj : 03.Nisan.2021 09:18
    Son yazan misafir  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Oyun Yardım

  13. Yardım:Age of empires 3 Visa'da çalışmıyor

    Başlatan misafir, 28.Mart.2021 22:53
    calismiyor, empires, visada, yardimage
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 514
    Son Mesaj : 28.Mart.2021 22:53
    Son yazan misafir  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 529
    Son Mesaj : 28.Mart.2021 17:59
    Son yazan misafir  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 457
    Son Mesaj : 27.Mart.2021 14:49
    Son yazan misafir  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Oyun Yardım

  14. Delta force b.h.d. Single çalışmıyor

    Başlatan misafir, 27.Mart.2021 13:51
    bhd, calismiyor, delta, force, single
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 474
    Son Mesaj : 27.Mart.2021 13:51
    Son yazan misafir  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Oyun Yardım

  15. Format Sonrası Oyunlar Çalışmıyor

    Başlatan misafir, 25.Mart.2021 21:31
    calismiyor, format, oyunlar, sonrasi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 458
    Son Mesaj : 25.Mart.2021 21:31
    Son yazan misafir  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    FIFA

  16. PSP Çipli Fakat iso Oyunlarım Çalışmıyor

    Başlatan misafir, 25.Mart.2021 20:47
    calismiyor, cipli, fakat, iso, oyunlarim, psp
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 456
    Son Mesaj : 25.Mart.2021 20:47
    Son yazan misafir  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Oyun Yardım

    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 439
    Son Mesaj : 24.Mart.2021 19:49
    Son yazan misafir  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Oyun Yardım

  17. The Movies Vista'da çalışmıyor!!!

    Başlatan misafir, 21.Mart.2021 22:01
    calismiyor, movies, vistada
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 469
    Son Mesaj : 21.Mart.2021 22:01
    Son yazan misafir  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Oyun Yardım

  18. FIFA 12 Sağ Analog çalışmıyor !

    Başlatan misafir, 21.Mart.2021 20:54
    analog, calismiyor, fifa, sag
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 764
    Son Mesaj : 21.Mart.2021 20:54
    Son yazan misafir  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    FIFA

  19. Pain KİLLER 2 İNSTALL BUTUNU ÇALIŞMIYOR

    Başlatan misafir, 11.Mart.2021 21:22
    butunu, calismiyor, install, killer, pain
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 488
    Son Mesaj : 11.Mart.2021 21:22
    Son yazan misafir  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Oyun Yardım

    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 524
    Son Mesaj : 26.Şubat.2021 11:35
    Son yazan misafir  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Oyun Yardım

  20. 7.25 - Yeni Yetenekler Rubick'te çalışmıyor

    Başlatan Üye, 11.Mayıs.2020 01:54
    725, calismiyor, rubickte, yeni, yetenekler
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1,181
    Son Mesaj : 11.Mayıs.2020 01:54
    Son yazan Üye  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Dota 2

    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1,254
    Son Mesaj : 11.Mayıs.2020 01:40
    Son yazan Üye  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Dota 2

  21. Oracle yeni yetenekleri çalışmıyor

    Başlatan Üye, 11.Mayıs.2020 01:04
    calismiyor, oracle, yeni, yetenekleri
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2,284
    Son Mesaj : 11.Mayıs.2020 01:04
    Son yazan Üye  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Dota 2

Toplam 30 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor